COVID-19

Kedves Táncosok, kedves Szülők!

 

 Bár a COVID-19 vírus köztünk van, az új tanév kezdetével mi is folytatjuk a munkát, bízom benne, hogy kellő odafigyeléssel, fegyelemmel és a higiénés szabályok betartásával biztonságosan tudunk dolgozni az előttünk álló időszakban is. Mivel a tánc sajátosságainak megfelelően a 1,5 méteres védőtávolság nem kivitelezhető, kérem, hogy az alábbiakat maradéktalanul betartva vegyetek részt a munkában a saját és táncos társaink egészségének védelme érdekében:

  • Csak egészségesen, tünetmentesen vegyetek részt a próbákon,
  • Ha környezetetekben valaki fertőzött vagy fertőzésgyanús, akkor is jelezzétek azt, és inkább maradjatok otthon.
  • Kérem, hogy a szülők jelenlétükkel ne zavarják a próbát, ha szükséges, az előtérben vagy a művelődési ház udvarán várakozhatnak.
  • Ha lehetséges, a próba kezdése előtt legfeljebb 10 perccel érkezzetek és az előtérben készüljetek fel a próbára
  • A Művelődési házba való érkezéskor és a nagyterembe való belépéskor kérem, hogy használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket, illetve a színpadi öltözőben is lehetőséget biztosítunk szappanos kézmosásra a próba alatt is
  • A próbán tanult anyagoknak megfelelően előfordulhat, hogy megbontott csoportokkal fogtok dolgozni, ezért kérem, hogy a csoportok vezetőinek már a lehető legkorábban jelezzétek, ha egy próbán nem tudtok részt venni, hogy ennek megfelelően tudják alakítani a munkatervet
  • Fokozottan tartástok be az alapvető higiénés szabályokat, a próbán ne vegyetek részt ujjatlan felsőben
  • A maszk használatát a próbák alatt nem tesszük kötelezővé, de ha valaki maszkkal az arcán érzi biztonságban magát, természetesen erre lehetősége van a próbákon is.
  • Ha valaki a vírus miatti veszélyeztetettség miatt nem szeretne részt venni a csoportok munkájában, kérem, hogy jelezze a csoport vezetőjének

Természetesen amennyiben a vírushelyzet változik, mi is az országos és helyi rendelkezésekhez igazodva fogjuk alakítani a munkánkat, de bízunk benne, hogy nem lesz szükség ismételten a próbák felfüggesztésére.

Saját, táncos társaink és a művelődési házban dolgozók, vagy más csoportok munkájában részt vevők egészségének védelme érdekében kérem minden táncostól és szülőtől a fentiek maradéktalan betartását.

 

A vírushelyzet miatt az év hátralévő programja, fellépései még teljesen bizonytalanok, Együttesünk gálaműsorát ebben az évben legkorábban februárra tervezzük, de előfordulhat, hogy csak jó időben, tavasszal, szabad téren tudjuk azt megrendezni. Erről tájékoztatni fogunk benneteket.

 

Próbarend:

Hétfő:

               16:00-16:45: ovisok

               16:45-18:00: alsó tagozatosok

Kedd:

               17:00-19:00: felsős csoport

               19:00-21:00: felnőtt-ifjúsági csoport

Csütörtök:

               17:00-19:00: felsős csoport

               19:00-21:00: hagyományőrző csoport

A tandíj egységesen 5 000 Ft / félév, melyet Torda Jánosné, Panni néninél tudnak rendezni. A 2020. 1. félévre nem kérünk tandíjat, így akik azt befizették, a 2020. 2. félévi tandíjként beszámítjuk.

 

Ha bármilyen további kérdésetek van a fentiekkel, vagy Együttest és az Egyesületet érintő más kapcsolatban, keressetek engem vagy a csoportok vezetőit.

Jó munkát, jó felkészülést, vigyázzatok magatokra, vigyázzatok egymásra!

 

Péter Tibor 

Elnök